От Стара Загора започва обиколка в България  на Двустранната търговска

...
От Стара Загора започва обиколка в България  на Двустранната търговска
Коментари Харесай

„Как да бъдем успешни на румънския пазар“ тръгва от Стара Загора


От Стара Загора стартира обиколка в България  на Двустранната комерсиална камара България-Румъния под името “Как да бъдем сполучливи на румънския пазар ”. Първото събитие се провежда взаимно с Търговско-промишлена палата – Стара Загора и ще стартира в 10:30 часа в хотел “Верея ”.

Целта е да се подкрепя и предизвиква търговията сред компании от разнообразни браншове на стопанската система, опериращи на румънския и българския пазар, както и да основава общи пакети от допълващи услуги и артикули за компании от района. Това сподели за Радио Стара Загора Олег Стоилов от ТПП Стара Загора и очерта локалните сектори, към които румънският пазар демонстрира интерес - търговия, промишленост, услуги, доставки на петрол и газ, селско стопанство и туризъм.

Дейността на Двустранната комерсиална камара България–Румъния е ориентирана към основаване на платформа, която дава настояща информация за бизнес средата в Румъния и България и да развива информационна система за надграждане на бизнес връзките сред двете страни. Камарата предизвиква бизнес ползите на компании, които желаят да започват или доразвиват своя бизнес в България или Румъния.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР